071-2036044
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Visie

Visie

7 mei 2019 | Nieuws

De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van de nieuwe visie van de school. Om die visie te kunnen uitvoeren hebben we natuurlijk ook collega’s nodig. We gaan het nieuwe schooljaar starten met zes collega’s. Twee collega’s voor een groep voor leerlingen van 4 t/m 6 jaar die ook direct de groep gaan starten en met de kinderen aan de slag gaan. Daarnaast hebben we ook vier collega’s voor de leerlingen van groep 7 t/m 12 jaar, zij zullen het komende jaar al ruimte krijgen om het curriculum verder te ontwikkelen, zodat er vanaf het schooljaar 2020-2021 gestart kan worden met een groep van 7 t/m 9 jaar en vanaf het schooljaar 2021-2022 met een groep van 10 t/m 12 jaar. Dit dreamteam stelt zich aan u voor bij ‘wie zijn we’ op deze pagina.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel
  • Marketing
  • Social

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Deze website gebruikt cookies die worden gebruikt om een optimale beleving te bieden aan bezoekers. Via deze cookies kunnen we continu onze diensten versterken en verbeteren. We houden bijvoorbeeld in de gaten wat de meest favoriete pagina’s zijn. Wij maken op basis van onze cookies GEEN gebruik van advertenties. Alle gegevens zijn anoniem en niet traceerbaar naar de bezoeker.

Deze website gebruikt cookies die afkomstig zijn van sociale media platformen. Door het geven van toestemming, kan het voorkomen dat uw internetgedrag door deze sociale media platformen bijgehouden wordt.