071-2036044
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Open dag

Open dag

15 november 2019 | Nieuws

Nieuwsgierig naar de vernieuwende basisschool De Astronaut? We houden open huis op woensdag 11 december, van 14.00-16.00 uur. Een afspraak maken voor een rondleiding en nadere kennismaking kan natuurlijk ook.

We zitten net over de grens van Voorschoten, aan de Leidse Kennedylaan. In september zijn we gestart met kinderen van 4 tot 6 jaar en vanaf 1 januari 2020 zijn kinderen tot 12 jaar ook welkom.

 

Anders dan anders
Uniek aan De Astronaut is dat kinderen zelf aangeven hoe zij willen leren, dat onderwijs en kinderopvang geïntegreerd zijn door de samenwerking met Small Steps en dat kinderen veel leren buiten het eigen klaslokaal. Dat kan zijn: bij een andere groep, op het schoolplein of wat verder weg, bijvoorbeeld in de natuur of bij een van de vele educatieve organisaties in en om Leiden.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel
  • Marketing
  • Social

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Deze website gebruikt cookies die worden gebruikt om een optimale beleving te bieden aan bezoekers. Via deze cookies kunnen we continu onze diensten versterken en verbeteren. We houden bijvoorbeeld in de gaten wat de meest favoriete pagina’s zijn. Wij maken op basis van onze cookies GEEN gebruik van advertenties. Alle gegevens zijn anoniem en niet traceerbaar naar de bezoeker.

Deze website gebruikt cookies die afkomstig zijn van sociale media platformen. Door het geven van toestemming, kan het voorkomen dat uw internetgedrag door deze sociale media platformen bijgehouden wordt.