071-2036044
Wij zijn een SCOL school

De afgelopen maand was een tijd van terugkijken en vooruitblikken. Even los van corona, want wat valt daar nou nog op te zeggen..? Voor De Astronaut is het een jaar vol ontwikkeling geweest. Vorig jaar startten we het jaar met 9 leerlingen, nu zijn er ruim 60! Dat betekent dat wij als team ook niet stil hebben gezeten. Een nieuwe leerling vraagt nieuwe aandacht. Wat heb jij nodig? Wat past bij jou? Hebben we dat in huis? Al die vragen lieten ons niet alleen groeien in leerlingenaantallen, maar ook als onderwijskundig team. Dat is mooi. 

Na de kerstvakantie zijn we gestart met het thema Macht. Toepasselijk vind je niet? Denk maar eens aan de macht van corona, de reactie en acties van burgers, journalisten en de overheid. De allerkleinsten zijn begonnen met het verkennen en onderzoek van regels. Waarom zijn er eigenlijk regels? Hoe werken ze en worden ze gehandhaafd? In de middenbouw wordt er gekeken naar de macht van de koning en overheid. Maar ook naar de macht van leerlingen zelf, in de leerlingenraad op school bijvoorbeeld. In de bovenbouw gaan we terug in de tijd. Hoe waren de machtsverhoudingen vroeger? En natuurlijk gaan we ons ook bezig houden met de aankomende verkiezingen. 

We hopen natuurlijk dat we weer snel met zijn allen naar school kunnen. Dan kunnen we samen lekker spelen, leren en ontdekken. Het blijft nog even spannend.. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel
  • Marketing
  • Social

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Deze website gebruikt cookies die worden gebruikt om een optimale beleving te bieden aan bezoekers. Via deze cookies kunnen we continu onze diensten versterken en verbeteren. We houden bijvoorbeeld in de gaten wat de meest favoriete pagina’s zijn. Wij maken op basis van onze cookies GEEN gebruik van advertenties. Alle gegevens zijn anoniem en niet traceerbaar naar de bezoeker.

Deze website gebruikt cookies die afkomstig zijn van sociale media platformen. Door het geven van toestemming, kan het voorkomen dat uw internetgedrag door deze sociale media platformen bijgehouden wordt.