071-2036044
Wij zijn een SCOL school
Home Onze school Uw kind aanmelden

Uw kind aanmelden

Heeft u interesse in onze school en wilt u graag meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Mocht u uw kind voor het nieuwe schooljaar willen aanmelden, dan kan dit na een kennismakingsgesprek met de directie. Nadat de aanmelding is ontvangen, wordt er contact opgenomen met de school waar de leerling nu verblijft. Als na dit contact blijkt dat het onderwijsaanbod op de Astronaut aansluit bij de onderwijsbehoefte van de leerling, wordt de leerling op de wachtlijst gezet. Op 24 juni is de meeloopdag voor nieuwe leerlingen ouder dan 5 jaar. Twee weken van te voren ontvangen de leerlingen die in aanmerking komen een uitnodiging om mee te lopen.

Wilt u uw kind aanmelden? Dan kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Het formulier wordt in behandeling genomen als de ouder(s) met het ouderlijk gezag het formulier hebben ondertekend. Het formulier kunt u zowel per mail als per post naar ons opsturen.

Lees voor aanmelding ons aannamebeleid.

Wanneer uw kind bij ons is ingeschreven sturen wij u een factuur voor de vrijwillige ouderbijdrage van EUR 40,00 per jaar.

• Functioneel
  • Social